Rehaboo Active logo

LAPSET LIIKKUU FINAALI

 • SE ON VIRTUAALIFINAALI. Su 31.1.2021

  #LapsetLiikkuu-kampanja huipentuu sunnuntaina 31.1 pidettävään virtuaalitapahtumaan kello 13:00-15:00, jonka juontaa AngryBirdsin perustaja Peter Vesterbacka. Virtuaalitapahtuma toteutetaan Rehaboon Youtube kanavalla osoitteessa: https://www.youtube.com/channel/Rehaboolive  – ja reaaliaikaisesti päivittyvät rullaavat Tulostaulut löydätte osoitteesta https://rehaboo.com/finals/

  Finaalitapahtumassa jaetaan Kampanjan aikaiset palkinnot  kategorioissa aktiivisin, paras ja onnekkain pelaaja, sekä paras tiimi (aktiivisin tiimi, palkitaan tiiminvetäjä/yhteyshenkilö Special palkinnolla (1 kilon säkki Finca Las Ventanas kahvia tukijoukoille).

  Ja Finaalin lopuksi palkitaan jälleen finaalien aktiivisin, paras ja onnekkain pelaaja, eli 2 kuukauden tulokset nollataan ja klo 13 alkaa pelit “puhtaalta pöydältä”.

  Tapahtumaa voi seurata saittimme tulostaulun ja Youtube Live kanavan lisäksi myös Rond361 3D virtuaalitapahtuman, jossa näet Youtube kanavan ja tulostaulun samassa tilassa:

  1. Rekisteröinti tapahtuu: https://www.361.events/register/ . Lataa 3D ohjelma ja liity maailmaan.
   > Rekisteröityneille  Rehaboo- virtuaalitapahtuma näkyy automaattisesti aktiivisena.
  2. Tapahtumassa on käytössä kolme eri virtuaalihuonetta:
   1. Vihreä huone: Leaderboard
   2. Keltainen huone: Youtube live
   3. Sininen huone: gameplay video ja ohjeet

  Tapahtuman ohjelma:

  • 13:00: 2.12.20-31.1.2021 kilpailu päättyy ja finaalin tulostaulu aukeaa.
  • 13:00 Livestreami (Youtube Live) ja Rond361 3D maailma aukeavat
  • 13:05: Tervetuloa: Peter Green, Rehaboo! toimari
  • 13:10: Avaussanat: Peter Vesterbacka, sarjayrittäjä
  • 13:20: Aktiivisuuspelit: Katju Lähteenaro, Rehaboo! operatiivinen johtaja
  • 13:25 Game on – pelit omilla koneilla alkakoon, livestream seuraa ajoittain tilanteita, live tulostaulu näyttää top 5 aktiivisimman ja top10 tulokset
  • 14:00: Kampanjan 2.12.20-31.1.2021 palkintojen jako  (Aktiivisin pelaaja, paras tulos, onnekkain pelaaja -arvonta ja tsemppariseura.
  • 14:10 Live statuscheck Peter V & G talk about gaming and exercise games. Quick “panel” type of discussion (we’ve done that before:)
  • 14:20 Pelit omilla koneilla jatkuu, stremissa Kysymyksiä ja Vastauksia Peter Vesterbackalta: peleistä, F-liigassta, Tallinnan tunnelista etc
  • 14:30 Finaalin tulokset ja palkintojen jako: (Aktiivisin pelaaja, paras tulos, onnekkain pelaaja -arvonta)

  —–

  LATAA JA ASENNA REHABOO! ACTIVE

  Hei, tervetuloa rekisteröitymään Rehaboo! Active seurapeliin.

  Haluamme tukea lasten liikuntaa nyt koronarajoitusten aikana, tarjoamme kehittämämme aktiivisuuspelin urheilu- ja harrastusseurojen käyttöön ilmaiseksi koko Joulukuun ajaksi (2.1.2021 saakka). Pelilisenssi päättyy automaattisesti tuolloin, eikä mitään automaattista jatkoa tai kustannuksia tule.

  Rehaboo! Active -peliä pelataan kannettavan tietokoneen edessä, omaa kehoa liikuttamalla. Pelissä tehdään fysioterapeuttisia harjoitteita, kyykätään, juostaan, hypitään ja väistellään esteitä, sekä kerätään pisteitä, pelaamisen ohella. Pelaamiseen tarvitaan kameralla varustettu tietokone ja internet-yhteys. Liiketunnistus ja analysointi tapahtuu pilvipohjaisen tekoälyn avulla. Alun perin Uuden Lastensairaalan käyttöön suunniteltu peli on hauska ja uudenlainen tapa lisätä liikuntaa kaikenikäisten arkeen.

  Lataa ja asenna Rehaboo! Active Windows tai Mac koneellesi (tarvitsee kameran)
  Win (.exe)
  Mac (.dmg)

 • REKISTERÖIDY JA KIRJAUDU

  Seuran yhteyshenkilö: Rekisteröi ensin seurasi https://lapsetliikkuu.rehaboo.com/mukaan ja luo seurasi pääkäyttäjälle Rehaboo! tili, ja teille muodostetaan seurakohtainen lisenssiavain.

  Seurakohtainen lisenssiavain lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostilla, se aktivoituu 2.1.2021 saakka.

  Tämä lisenssi voidaan jakaa seuran jäsenille, jotka voivat rekisteröidä itselleen pelaajanimen, omalla sähköpostillaan,  https://lapsetliikkuu.rehaboo.com osoitteessa, seuran omalla lisenssiavaimella.

  Jäseniltä keräämme vain pelaajan sähköpostiosoitteen (ei julkaista) sekä pelaajien itsemäärittelemän pelaajanimen ja seuran (automaattisesti lisenssin perusteella), jotka julkaistaan #LapsetLiikkuu Leaderboardilla osana peliä.

  HUOM: Jos olet ladannut Rehaboo! Active pelin aikaisemmin, voit vaihtaa seurasi lisenssin valitsemalla pelin päävalikossa Options” ja “Manage License” ja syöttämällä seuraltasi saamasi 16 merkkisen lisenssiavaimen kenttään.

  Kysymyksiä: boo@rehaboo.com auttaa:)

 • AKTIVOIDU KANSSAMME!

  Pelaa, haasta itsesi, seurakaverisi ja muut seurat Rehaboo! Active haasteessa.

  Jos haluat toteuttaa seurakohtaisia kisoja (esim. aktiivisin pelaaja), ota meihin yhteyttä. 

  HUOM: Jos käytössäsi on yrityksen tietokone, voi olla että yrityksen tietoturva-asetukset eivät salli ulkopuolisten ohjelmistojen asennusta. Kysy ensisijaisesti apua omalta IT-osastolta, voit myös olla yhteydessä meihin.

Lehdistötiedotteemme 2.12.2020:

Pelialan kasvuyritys Rehaboo! tukee lasten liikkumista korona-aikana ja lahjoittaa aktiivisuuspelin urheilu- ja harrastusseurojen käyttöön

Liike on lapsille tärkeää, ja liikuntaa olisi hyvä kertyä useita tunteja päivässä (https://www.liiku.fi/lapsille/liikuntasuositukset/). Lasten ja nuorten harrastustoiminta on kuitenkin katkolla kiristyneiden koronarajoitusten takia. Rehaboo! haluaa tukea lasten liikunnallista elämäntapaa ja tarjoaa kehittämänsä aktiivisuuspelin urheilu- ja harrastusseurojen käyttöön ilmaiseksi koko Joulukuun ajaksi (2.1.2021 saakka).

Rehaboo! Active -peliä pelataan kannettavan tietokoneen edessä, omaa kehoa liikuttamalla. Pelissä tehdään fysioterapeuttisia harjoitteita, kyykätään, juostaan, hypitään ja väistellään esteitä, sekä kerätään pisteitä, pelaamisen ohella. Pelaamiseen tarvitaan kameralla varustettu tietokone ja internet-yhteys. Liiketunnistus ja analysointi tapahtuu pilvipohjaisen tekoälyn avulla. Alun perin Uuden Lastensairaalan käyttöön suunniteltu peli on hauska ja uudenlainen tapa lisätä liikuntaa kaikenikäisten arkeen.

— Pelaaminen tuo paitsi vaihtelua neljän seinän sisällä istuville lapsille,  myös mahdollisuuden sosiaaliseen ja leikkimieliseen kisailuun seurakavereiden kesken, Rehaboo!:n toimitusjohtaja Peter Gréen kertoo.

— Urheiluseurat tekevät tärkeää työtä, ja  monissa perheissä on haasteena keksiä lapsille mielekästä tekemistä, kun harrastukset ovat tauolla. Keväällä oli helppo mennä ulos, mutta nyt vuoden pimeimpänä aikana tarvitaan uusia keinoja pysyä liikkeessä. Liikkeen lisäksi tärkeää on yhteisöllisyys, oman joukkueen edistymistä voi seurata pelissä, joten kilpailuhenki pysyy yllä, Gréen jatkaa.

Urheilu- ja harrastusseurojen vastuuhenkilöt voivat aktivoida pelin 2.12.2020 alkaen käyttöönsä osoitteessa https://rehaboo.com/lapsetliikkuu, ja jakaa pelilisenssin kaikille jäsenille. Pelaaminen ei edellytä lisälaitteita tai uusia hankintoja.

— Halusimme antaa Rehaboo! Active -pelin lasten ja nuorten käyttöön jo keväällä, mutta silloin peliä ei ollut mahdollista käyttää omilla laitteilla. Business Finlandin häiriörahoituksen turvin kehitimme pelistämme läppäreillä toimivan  tekoälypohjaisen version. Pelin antaminen nyt lasten ja nuorten käyttöön on tapamme antaa takaisin saamaamme tukea, ja tuoda hyvää mieltä haastavina aikoina, Rehaboo!:n Operatiivinen johtaja Katju Lähteenaro lisää.

Rehaboo! on suomalainen kasvuyritys, jonka missiona on tehdä liikkumisesta hauskaa, voimaannuttavaa ja mitattavaa. Rehaboo! tekee aktivointiin ja kuntoutukseen pohjautuvia pelejä, joita voi pelata ilman peliohjaimia tai puettavia antureita, kohderyhminä sairaalat, palvelutalot ja työpaikat.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Peter Gréen, perustaja, toimitusjohtaja
peter@rehaboo.com
0405707911

Katju Lähteenaro, perustaja, operatiivinen johtaja
katju@rehaboo.com
0406747332